JÁTÉK - Bőr karkötő

A játék lezárult, a karkötő nyertese Hadadi Ágnes:)





Bálint-napi játékomban úgy döntöttem, nem lesznek szívecskék, ezt a gyurmás, gyöngyhímzéses bőr karkötőt kapja meg a szerencsés nyertes :)
Amit cserébe kérek:
  • Légy rendszeres olvasóm
  • Ha van blogod, bejegyzésben oszd meg a játékot
  • Írj egy megjegyzést itt
A játékra Facebook oldalamon is lehet jelentkezni, ha ott is játszol, dupla eséllyel indulsz :)

Sorsolás febr. 14-én!



Majdnem-szett a húgomnak / Brick stitch set


Csak majdnem szett, a fülbevalóban nincs zöld szín, de azért szerintem együtt sem néznek ki rosszul. Ilyen szettek még lesznek, azt hiszem :)

Apróságok / Sweet little secrets

Közeleg a Bálint nap, minden üzlet tele van szívecskékkel, ezek a nyithatók nagyon megtetszettek, egyszerű kis fülbevalót készítettem belőlük.




ben çok seviyorum nazar boncuğu ;)

És végül egy szaténvirágos, Swarovski kristályos, gyöngyös nyaklánc, akár menyasszonyoknak is! :)


A többi még mindig félkész :)

Bead soup?

Amikor először olvastam ezt a kifejezést, fogalmam sem volt, mit jelenthet, persze azóta rájöttem. Ma este erről jutott eszembe:

Kicsit talán gusztustalanul néz ki, de nagyon finom, vaníliás tápiókapuding. Olyan, mintha üveggyöngyök úszkálnának a tejben, nem? :)

Ékszert most nem mutatok, mert minden félkész állapotban van, valahogy semmit nem tudok most befejezni csak jönnek az új ötletek. Ezért aztán fogadjátok szeretettel ezt a dalt, ami szintén a tápiókapudingról jutott eszembe :)) (piros pontot kap aki tudja mi a kapcsolat a kép és a dal közt ;)

Legyezők - én még nem unom / I'm still not tired of these

Még egy legyező szett, ezúttal kék-zöldben, ezt a színkombinációt sem unom :)


Ezt a borzas gyűrűt pedig a Néreisz medálhoz készítettem. Nem tudom miért, de középiskolás korom óta csillapíthatatlanul vonzódom ezekhez az írisz-zöld gyöngyökhöz :) Nektek van ilyen örök kedvenc gyöngyötök?

Néreisz / Nereid

Először a sünbogár medálhoz hasonlót akartam készíteni ebből a tengerisün-szerű gyurma kabosonból, de munka közben máshogy alakult :) Egész mélytengeri hatású lett ezzel a kis szakállkával (szerintem ) :).



Viktoriánus medál / Victorian pendant

Megint egy gyurmás medál:



Related Posts