Olívia bőr karperecen / Leather cuff with lotus flower

Ő itt Olívia, aki leánykori nevén lótuszvirág volt, de Cseresznyevirág javaslatára nevet változtatott :)

Ezt a bőr karkötőt most egy rivolis gyöngy medállal díszítettem, mostanában nagyon tetszik a zöld-lila színösszeállítás és ez a rivoli pont passzolt színben az olivazöld bőrhőz. A többi csak úgy jött, nem tudom van-e ilyen minta már, ha nem akkor lótuszvirágnak nevezem :)

moonsafari beads - egyedi ékszerek


Ilyen volt a gyöngyös rész külön, szerintem még fűzök ilyet :)

moonsafari beads - egyedi ékszerek

Ezt a karkötőt azt hiszem megtartom magamnak :)

moonsafari beads - egyedi ékszerek class=

Tavaszi virág bross (és egésznapos sütés-főzés)

Ma a sütés-főzés volt a fő program, de közben azért fogtam egy gyurma lencsét és befoglaltam, aztán elkezdtem díszíteni, a terv tengerkék-olajzöld volt, de megláttam a fukszia gyöngyöket is, felugrott még 1-2 sor, nekem tetszik az eredmény még ha nem is tökéletes. Egyelőre brossnak gondolom, de lehet hogy medál lesz belőle :)



Ami a sütést illeti, készült tejfölös-juhtúrós-olajbogyós-paradicsomos-sajtos pizza, házi majonéz (most próbáltam először, azt hittem eddig hogy ez valami alkímia-atomfizika szintű dolog...), néhány átlag kaja és fincsi sajtos tekercs, ilyen:
 A recept innen származik :)


Tavasztündér gyurmából / Spring fairy

Szóval végre készítettem valamit ez egyik gyurma arcból, a Csinálj ékszert Tavasz játékára alkottam ezt a virágok és lombok közt bújkáló, pihenő tündérkét. Nekem tetszik, bár nem tudom mennyire hordható ékszer, Ti viselnétek ilyet?

A fotón nem igazán látszik az igazi szín, a virágok lilásan csillognak, a levelek zölden, az arc pedig kicsit aranyosan.

Lezárult közben a közvélemény-kutatás, amiben arról kérdeztelek titeket hogy milyen ajándékért szeretnétek játszani legközelebb - a 68 szavazatból 25-en szavaztatok a nyakláncra és 21-en a karkötőre, tehát nyakláncot fogok készíteni :) A játékra még egy kicsit várni kell, hogy elkészíthessem a nyereményt :)

Gyöngycicától pedig Liebster blog díjat kaptam, amit nagyon köszönök neki! Nagyon kedves Tőled, és köszönöm hogy ilyen társaságban írtál a blogomról ennyi szépet :) Bár a szabály szerint ki kellene választanom 3-5 lehetőleg kezdő alkotót, én most mindenkinek továbbadnám akinek a blogját olvasom, hisz mindannyiuk munkáit imádom :)

Napfivér, Holdnővér / Brother Sun, Sister Moon

Nagyon tetszenek a különböző arcokkal készült kabosonok, persze lehet sablont is vásárolni de gondoltam megpróbálok kézzel ilyeneket készíteni, egyedibbek, jobb érzés ilyeneket használni, így sikerültek :)

Ők nyugodt, kisimult arcúak lettek
Ő egy kicsit morcosabb, megviselt arcú férfiembernek tűnik inkább:
Ő volt a első, kicsit neandervölgyi arcberendezéssel
Nem vagyok egy nagy szobrász, ezért az arckifejezések eléggé véletlenül alakultak, a fenti kettővel egészen elégedett vagyok, de még próbálkozom, mosolyt nem sikerült még az arcukra formáznom, a nyitott szem sem nagyon ment, olyan gülüszeműek lettek :))) Érdekes hogy mennyit jelent az is ha a színen vagy az arcformán változtatok, némelyik teljesen malacszerű lett a kerek fejével, de volt ami inkább földönkívülinek tűnt (persze azokat begyúrtam egy jó nevetés után). De végülis nem baj ha mindegyiknek saját karaktere van.

India kincse medál

Csak mert a süthető gyurma kaboson mintája egy indiai ékszerdobozról származik :)





Már a Meskán :)

Related Posts