Sorsoltam!!!


Köszönöm hogy ennyien jelentkeztetek a játékra, nagyon meglepődtem hogy a blogon is és a facebookon is ilyen sokan jeletkeztetek :) Bár a facebook jelentkezés úgy tűnik most sem lett könnyebb, vagy csak túl sokat kértem, nem igazán esett egybe az oldalt lájkolók, a résztvevők és a kommentelők köre, végül nem voltam szőrösszívű és mindenkinek a neve bekerült a virtuális kalapba. A legközelebbi játékra majd megint átgondolom hogy lehetne jobban csinálni ezt :)

No tehát,  a szerencsés nyertes CSILLUS, aki itt a blogon jelentkezett a játékra :) Kedves Csillus, gratulálok neked, remélem örömet szereztem neked Húsvétra, kérlek írj nekem emailt a címre!
 
Mivel ennyien jelentkeztetek, úgy döntöttem hogy "vígaszdíj" is lesz. Arra gondoltam, hogy az első három jelentkező, aki ír nekem egy emailt a fenti címre "Blogszülinapi játék" tárggyal, 15%-os kedvezménnyel vásárolhat tőlem ékszert, akár a Meska boltomban megtalálható ékszerek közül választ, akár új ékszert rendel.

Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek, sok locsolkodót és piros tojást, jó pihenést! :)



moonsafari beads - egyedi ékszerek

Megjöttem!

Az elmúlt hetet Isztambulban töltöttem, ma érkeztem haza, még nem dolgoztam fel az élményeket, hihetetlenül jó hét volt és egy régi álmom teljesült azzal hogy eljutottam oda :) A saját néhány ezer képemet még nem válogattam ki ezért a fenti képért ne engem dícsérjetek (forrás itt), de lesz majd saját nézegetnivaló is :) Hogy addig is legyen mivel eltölteni az időt:




Hahaha ;)

Köszönöm mindenkinek hogy jelentkeztetek a játékra, van még majdnem egy hét, még lehet jönni! Katt a képre! :)



moonsafari beads - egyedi ékszerek

Blogszülinapi játék!

Kb. egy éve annak hogy elindítottam ezt a blogot, itt az ideje tehát egy újabb játéknak :)
Eltekintenék most az ilyenkor szokásos összefoglalástól, csak annyit írok hogy amikor elkezdtem, nem gondoltam hogy ennyi embert fog érdekelni amit csinálok :) Köszönöm mindenkinek, hogy olvassátok a blogot!!! :)
No és akkor a lényeg, a nyeremény:



A márciusi közvélemény-kutatáson a nyakláncra szavaztatok a legtöbben ezért azt készítettem :) Az eredeti tervem ugyan nem pont ilyen nyaklánc volt, de remélem azért tetszik nektek. Most nincs benne gyurma, van viszont saját minta (bár talán mások is találtak már ki hasonlót), vidám tavaszi színek (a türkizt nem hagyhattam ki) és aszimmetria.

A feltételek:

1. légy rendszeres olvasója a blogomnak

2. ha van blogod, oszd meg a játék felhívását bejegyzésben

3. hagyj egy megjegyzést itt

Dupla esélyért most is lehet játszani a Facebookon is!

Sorsolás április 24-én.

Sok szerencsét!! :)



moonsafari beads - egyedi ékszerek

Ezüst csillag karperec / Silver star leather cuff

Az utóbbi napokban nem nagyon haladtam, elkapott egy jó kis megfázás, lassan két hete szenvedek vele... Ezt a bőr karperecet sikerült összehoznom csak, a húgomnak, még névnapjára ígértem neki (jó rég volt... :)
moonsafari beads - egyedi ékszerek

moonsafari beads - egyedi ékszerek


moonsafari beads - egyedi ékszerek

Közben csak húzom-halasztom a blogszülinapi játékot, már rég meg akartam hirdetni igazából, de nem érkezett meg a rendelt hozzávaló :( Azért legkésőbb a hétvégén számíthattok a játékra, van B-tervem is :)


moonsafari beads - egyedi ékszerek

Related Posts