Bead Soup Party 6 . - here's what I received

Nyáron másodjára is részt veszek Lori Anderson izgalmas Bead Soup Party-ján, a tavaszi első után, ami nagyon tetszett. Csodás partnert sorsolt nekem Lori, nem mást, mint CJ Bauschka-t, aki hihetetlenül profi gyöngyfűző, nem csoda tehát hogy tanítja is a gyöngyfűzést :) A blogját itt találjátok: 4 His Glory Creations

A héten megkaptam a csomagomat CJ-től, az állam is leesett, olyan nagyvonalú csomagot küldött! :) Kásagyöngyök, csiszolt gyöngyök, üveg virágok, színes tenyésztett gyöngyök, egy csillogó rivoli kristály, egy tökjó fém medál és leveles kapocs, kockagyöngyök, csodaszép ásványgyöngyök, szóval minden ami szem-szájnak ingere (no és  gyöngyfűzőknek) A sok résztvevő miatt ebben a blog partyban 3 különböző időpontban mutatják meg az alkotásokat, a mi párosunk a 3. időpontban, augusztus 25-én kerül sorra (1 nappal a születésnapom előtt, !!) Ötletem már van hogy mit készítsek, remélem időm is lesz rá! :))

This is my second time in Lori Anderson's Bead Soup blog party, this time my partner is the wonderful CJ Bauschka of 4 His Glory Creations.
I've received am AMAZING bead soup from her! Seed beads in various sizes, cube beads, colorful pearls, pretty glass flowers, fire polished beads and rondelles, a beautiful rivoli crystal, pretty gemstone beads, a cool metal pendant and a leaf clasp, I feel so spoiled! Thank you so much, CJ!!
Our reveal date is August 25th (just one day before my birthday). I already have an idea what to do with the beads  I hope I will also have the time to do it :)
Ez itt pedig az a csomag amit én küldtem CJ-nek.
And this is my bead soup for CJ:


To see what I made from the bead soup, ckick on this link: http://moonsafaribeads.blogspot.hu/2012/08/bead-soup-blog-party-6-reveal.html

moonsafari beads - egyedi ékszerek

Éjkirálynő nyakék / Queen of the Night collar

Hú de rég jelentkeztem már! A kreativitásomat kissé elnyomja ez a hőség, de időm is alig van mostanában. Ez a nyakék is kb. 2 hete elkészült már de csak most tudtam néhány fotót kipofozni hogy megmutassam :) Készítés közben jutott eszembe a Varázsfuvolából az Éj királynője - nem vagyok egy nagy operarajongó, de már kisiskolás koromban megfogott ez a karakter,  no és a gyönyörű jelmezek amikben előadják :) Ezt a nyakéket is ilyen sötétre és sejtelmesre akartam készíteni :)
I don't have a lot of time to make jewelry or to blog lately, or even to edit my photos. I finished this bead embroidered collar more than 2 weeks ago... I named it Queen of the Night, because I love this character in Mozart's Magic Flute since I was a child. Dark and mystical, and this was what I planned my collar to be. :)





Related Posts