Szemezgettem

Sajnos az új meskás szemezgető számomra annyit jelent hogy a szemezgetőim nem kerülnek be, ezért úgy döntöttem itt azért megmutatom amit szemezgettem, szerintem jó lett és kész :)

Mesés lények országában volt a cím, tündéreket, manókat, koboldokat válogattam, némelyik aranyos, kedves, némelyik mókás :)

4 megjegyzés:

  1. :D nekem is meg szokott gyűlni a bajom a meskával,ha szemezgetek :) Ezért is csinálok egyszerre mindig 3-at. egy csak megtetszik nekik :)Egyébként jópofa nagyon :) Mostanában nagyon gondolkozom,hogy kérek pár tündérkét Trillitől,csak nincs rá pénzem :) Bár én már akkor bejelöltem kedvencnek,amikor még nem futott be,és nem vett tőle senki semmit.

    VálaszTörlés
  2. Megfogadom a tanácsod, készítettem most 2-t, lehet még egyet összeválogatok, hátha. Ha ezek sem kerülnek be, biztosan pikkelnek rám ;)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nem pikkelnek senkire... :D:D:D:D
    Én már kb. 10x szemezgettem, és ma került be az első!!! :)
    Pedig nekem tetszettek az előzőek is.
    Tuti olyan sok szemezgetőt kapnak, hogy huszada sem kerülhet ki a főoldalra. Már így is gyorsítottak a tempón azzal, hogy egy nap 3-4, akár 5 is főoldalon van, míg régen csak 1 vagy 2 lehetett kint.
    Nem tudom, mi alapján választanak egyébként, mert nemrég volt pl. 3 piros-pöttyös-katicás is szinte egymás után. :S

    Csak próbálkozni tudunk... :D:D:D

    VálaszTörlés
  4. :))) Persze, tudom hogy nem pikkelnek senkire, de én ilyen kis mindent magamra vevős fúriává válok néha-néha :))) pl. amikor már a 10. szemezetőm sem kerül be :)) De hát ilyen az élet, mostantól Szandi taktikáját alkalmazom. Ki is került az egyik, bár főoldalon nem láttam..

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts