Meleg volt

A múltkori gyurmázásból volt még néhány dolog amiket most tettem akasztóra, volt pl. ez a sajt amit először egérrel együtt akartam de az egeret eltörtem sajnos, faegérkével pedig nem nézett ki jól.Ez a dinoszaurusz is a múltkori csapatban volt, miután elkészült, másnap olvastam Sesamenál hogy dinómániás volt :) Ha még nem múlt el teljesen, akkor ez a dínó jószág (vagy egy hasonló) a tiéd lesz, Szandi :)) Lehet medál vagy kulcstartó. Vagy akármi más :)
Mostanában csak gyurmázok, de hiányoznak a gyöngyök is, ezt a szettet azért megcsinálni nem volt igazából "gyöngyözés" de ilyen melegben nem is tudnék figyelni. Kis egyszerű lett de nekem azért tetszik.
Nem tudok mostanában jó képeket készíteni, a gyöngyök színe gyönyörű kékeszöld, nekem valamiért nem jön át a kékes...

6 megjegyzés:

 1. Nagyon édi a dínó :DD Én is dínómániás vagyok még most is. szerintem sosem növöm ki :D

  VálaszTörlés
 2. Aranyos a dínó, a sajt meg nagyon élethű! :)Az a kékeszöld gyöngy is tetszik..imádom a kékeszöldet! :) Én egyébként lilát nem tudok fényképezni valamiért..szinte mindig sötétkék lesz a képeken..

  VálaszTörlés
 3. Nagyon édes a dínó, de a sajtért teljesen "odavagyok"!!! :-)

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Köszi lányok :)

  Lilát én sem tudok fényképezni, bosszant is, eddig 4-5 géppel próbálkoztam de egyikkel sem sikerült, nem értek hozzá de lehet hogy a lencsék lilás bevonata miatt esetleg?

  A sajthoz lehet hogy még egyszer nekifutok az egérkének :)

  VálaszTörlés
 6. a dinom a legszebb!! mert ö egy igazi punk.

  VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts