Bubis szett / Peyote bubble set

Régebben fűztem egy bubis karkötőt, igazából ezt akartam eredetileg is szettesíteni, de félbemaradt. A fülbevaló aztán elkészült pár hete, most végre gyűrűt is fűztem hozzá. Ne tudjátok meg hányszor bontottam le és fűztem újra amíg végre elégedett lettem az eredménnyel :))) Ti szoktatok bontani, vagy minden elsőre olyan lesz ahogy elterveztétek?

9 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett!
  Ha épp gyöngyfűzéssel próbálkozom,szinte mindig bontanom kell..vagy néha teljesen újra kezdeni.. :S

  VálaszTörlés
 2. Köszi! :) Én is nagyon gyakran bontok, ez a gyűrű is hónapokig készült, azaz ufo állapotban tologattam ide-oda, de ma nekiveselkedtem végre :))

  Milyen volt a blogtalálkozó?
  Ne felejtsd el meghirdetni a szülinapi játékomat sem ;)

  VálaszTörlés
 3. Szupi lett, tök jók a színei! :)
  Én is bontottam már nem egyszer, de e téren rosszak az idegeim, ami nem sikerül, aztán általában min. 1 napra félre is teszem, egyből nem tudok nekiállni, amikor nem sikerül. :S

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szuper, igazi "moonsafaris" színek! Én pont tegnap kezdtem el egy bubis karkötőt fűzni (nem is tudtam, hogy így hívják, vagy Te nevezted el?). Barackos színekből, néha tök tetszik, néha meg egyáltalán nem, de én ugyan el nem bontom, már tök sok munkám benne van. :) Valami majdcsak kialakul... Néha persze csak a kisolló segít. Majd megmutatom, ha elkészül.
  A gyűrűd különösen szuper lett, gratulálok! Üdv: Bea

  VálaszTörlés
 5. Köszi, lányok :) nem tudom van-e valami hivatalos neve, de mintha másnál is láttam volna hogy bubisnak hívják. Biztos szép lesz barackszínben, várom már hogy megmutasd :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jól néz ki, és szépséges a színe is!!!

  VálaszTörlés
 7. Na, be is fejeztem, holnap fotózom, aztán felteszem! Egész jól kialakult végül, de néha még most is elégedetlen vagyok vele.

  VálaszTörlés
 8. Bontani???!!! Hajajj! És mikor, az utolsó sornál jövök rá, hogy nem jó, és végig az egészet lebontom. :))))
  Nagyon szépséges gyűrű, és fülbevaló! :)

  VálaszTörlés
 9. Milyen nagyon szép lett a gyűrűd !A fülcsi is tetszik de a gyűrű !!!!

  VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts