Bőrök / Leather

Levelek, őszre

Könyvtárosoknak, naplóíróknak

(Ilyen minikönyvet egy külföldi oldalon láttam régebben, de már nem emlékszem hol, szóval nem saját ötletem, de nagyon aranyosnak találtam.)

És még mindig kávémánia



7 megjegyzés:

  1. De jópofa ez a könyv! :)És a levélkés is jó, de nekem nem ilyen a színvilágom :)
    Postást csak akkor láttam,amikor a számlát hozta..azt bezzeg hozza..De ajánlom,hogy legalább nálad járjon, vagy nagyon fenékbe fogom billenteni!

    VálaszTörlés
  2. Megtaláltam a könyveket: http://www.etsy.com/shop/TheBlackSpotBooks (bár lehet, hogy ő is látta valahol :) )

    VálaszTörlés
  3. Én egy blogon találtam a könyveket, kis színeseket, de ezek mondjuk kb. ugyanolyanok :))) úgy látom az etsy-n is vannak emberek akik hasonló dolgokat készítenek, vajon ott is megy a másolás-mizéria? :p

    VálaszTörlés
  4. Az biztos! :) Remélem ma már jár feléd a postás..ha nem ,akkor nem tudom mi lesz.. Mostanában gondolkoztam,hogy szólok, hogy kérem a fülbevalóm, de ezek után nem merem, mert ha az is "elveszik" a postán, nagyon morcos leszek.. Lehet,hogy Szeged és Bp. közt megszűnt a posta-kapcsolat? :D

    VálaszTörlés
  5. Én általában ajánlottan szoktam küldeni a cuccokat amúgy, csak gondoltam most kipróbálom, neked is bejött végülis, de úgy tűnik nem kellett volna. Szóval Meskás dolgokat nem adok fel simán elsőbbségivel :)))
    Azért kíváncsi lennék meddig jutott a borítékom...

    VálaszTörlés
  6. Na ez nekem való ....mármint a kávéfőző medál .Egész nap a nyakamba lóghatna egy kis kávéfőző és akkor ihatnék amikor csak kedvem tartja hihihi....nem lenne egy rossz megoldás nem????

    VálaszTörlés
  7. Hát igen, feltalálhatná már valaki az ilyen minikávéfőzőt! :))

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts