Galaxis medál / Galaxy pendant

Gondolom már kiderült hogy a kedvenc színem a hm, sötét türkiz-kékeszöld-petrolkék (vagy bármi is legyen a magyar elnevezése), főleg ha metálosan szikrázó és csillogó :). Szóval most megint egy ilyen színű medált mutatok. Először csak egy nagyon egyszerű, bőrbe foglalt nagyítóüveges medált terveztem a kékeszöld dichroic fülbevalómhoz, de úgy megtetszett hogy azt továbfejlesztettem és gyöngyökkel körítettem. Olyan szépek ezek a fémes bevonatú cseh gyöngyök is! Nektek hogy tetszik? :)




As you can probably see in my blog, my favourite color is teal (especially when its metallic-shiny-glittery), so I made another pendant in this color :) At first I wanted just a simple pendant with a painted magnifying glass set in leather,  to wear with my blue-green dichroic earrings, but I liked the result so much that I wanted to create something else with it, so I added these beautiful metallic teal Czech beads too. What do you think? :)


moonsafari beads - egyedi ékszerek

14 megjegyzés:

  1. Meseszép a színe ,nagyon szép munka! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Wow, ez a szín tényleg gyönyörű. Nagyon szép lett a nyaklánc!:)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűséges! Én is imádom ezt a színt... :D

    VálaszTörlés
  4. Very pretty. I love how the cab glows from within.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, thank you! Lois, this is exactly why I fell in love with the cab, I was not sure though the photo captures that, but looks like it does! :)

    VálaszTörlés
  6. Az én véleményem szerint fenomenális!!!

    VálaszTörlés
  7. I think you have been spectacular and very beautiful!!!
    Greetings!!!
    Lyra

    VálaszTörlés
  8. Jó, hogy körbekerítetted, nagyon szépséges lett! Nekem is bejönnek a csillogós-villogós csiszoltak, meg minden amit csinálsz, de persze főleg ha pávás színekben :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett!!
    Ma pont ilyen türkizkék üveggyöngyöket nézegettünk egyik barátnőmmel a hobby boltban, mint amilyenekkel körberaktad....:))))

    VálaszTörlés
  10. Eszméletlen a színe. Nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm szépen! elkényeztettek ezzel a sok dícsérettel! :)))

    Thank you so much, Lyra! :)

    VálaszTörlés
  12. Na ennyi dicséret után most én mit írjak ???Nagyon jól mutatna a nyakincámon ,csodaszép lett.

    VálaszTörlés
  13. Olyan csodásan-szépségesen Ágis!.. És ha még nem mondtam volna, az új logód egyszerűen meseszép, imádom, és piszok irigy vagyok rá! :)

    VálaszTörlés
  14. Köszi Marilla és Szandi! :))) A logót egy medálom alapján eszkábáltam, elég amatőr igazából, de talán lesz profibb változata is :)

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts