Szökőnapi poszt / Leap day post

Nem tervezett ékszert mutatok most, ezt úgy értem ezúttal hogy egy kis baleset eredményeképp születtek. Történt ugyanis hogy készítettem angol nyelvű névjegykártyákat is hogy esetleges külföldi vásárlók is értsék ami rá van írva. Úgy örültem neki hogy azonnal lett is 100db kártya. Majd néhány héttel később kezembe vettem az egyiket és rájöttem hogy abban a kevés szövegben is sikerült hibáznom, és a hibával együtt került persze a nyomdába is... Először néhányszor a falba vertem a fejemet, majd gyorsan a kuka felé vettem az irányt, amikor eszembe jutott hogy esetleg használhatnám is ezeket a rontott kártyákat valamire. Például  fülbevalót is készíthetnék belőlük! :)))
Azt hiszem nem az én stílusom, de ha valakinek van rá igénye, jelezze, olcsón adom! :) Hátul fehérek, mindkét oldalon gondosan lakkozva vannak.

These earrings are the result of a small accident with my business cards. I got 100 cards printed, very quickly, but when I looked at them a few weeks later I realized there was a typo. What a shame! But when I wanted to throw them in the garbage I thought I could use them for something else. To make earrings, for example! :))


Nem is akartam megmutatni ezeket eredetileg, de a szökőnapi bejegyzést nem akartam kihagyni, ki tudja 4 év múlva lesz-e még blogom :))

2 megjegyzés:

  1. Bellissimi orecchini! Sei stata brava.

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik! :) Szuper, hogy ebből a helyzetből is ki tudtál hozni valami jót! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts