Lánccal vagy lánc nélkül? / With or without a chain?

Próbából készítettem ezt a medált, egy megrendelt darabhoz mutiba, de megtetszett végül ahogy a gyurma csavarodós mintája és az egyenes gyöngy sorok mutatnak egymás mellett :) Csak azt nem tudom eldönteni hogy láncokkal vagy nélkülük jobb. Ti mit gondoltok?

This pendant started as a sample for an ordered piece but then I liked the way the swirly pattern of the polymer clay cab and the straight lines of beads look together :) I can't decide if it looks better with or without the cascading chains though. What do you think? The necklace is now available in my Etsy shop :)


Ne felejtsétek el a blogjátékomat sem,  június 3-ig lehet jelentkezni! :)  Don't forget about my Etsyversary giveaway! :)

 

16 megjegyzés:

  1. Mindkét varriáció tetszik,de ha én hordhatnám,akkor inkább lánc nélkül.
    Egyébként nagyon szép,ügyes vagy,gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is lánc nélkül. De lánccal is tetszik, csak nekem úgy egy kicsit sok lenne.... máson viszont úgy is megcsodálnám!

    VálaszTörlés
  3. Én lánc párti vagyok. Nekem valahogy úgy karakteresebb. :) Mindkét verzió szép, de nélküle számomra csupasz. :)

    VálaszTörlés
  4. Lánccal mutatósabb, de lánc nélkül hordhatóbb. Én a praktikumot nézem és a lánc nélküli verziót választanám. Megint jó kis inspiráló darabot alkottál, Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Wow! E' bellissimo! Originale la forma, splendidi i colori

    VálaszTörlés
  6. Mindenképpen lánccal! :P
    Csak egy kérdés: milyen hosszú? Nem zavar be a láncok szép esésébe ... ööö ... a kebel?
    De nem baj, akkor is lánccal!

    VálaszTörlés
  7. Lánc nélkül de !!!!!........a felső lánc mellé én raknék zsinórt vagy még egy láncot ,vagy akár egy sor gyöngyöt.Esetleg vastagabb láncot választanék .A medál nagyon tetszik !!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Köszi a véleményeket! Én is ezeken gondolkodtam, kicsit csupasznak érzem lánc nélkül de azzal meg talán túl extravagáns, legalábbis azokhoz képest amit a legtöbben viselnek :) bár a formája is kicsit szokatlan talán ezért illik hozzá a lánc... Foldi, a nyakláncot és a láncokat úgy méreteztem hogy a kebel fölött legyenek :))) Legalábbis akkor ha én viselem, másnál lehet hogy más hossz kell :) Egy kicsit még lehet a lelógó láncokon rövidíteni, azt hiszem.
    Marilla, lehet hogy kipróbálom egy vastagabb lánccal vagy valami extrával, kicsit tényleg lehetne karakteresebb az a rész, igazad van!

    Köszönöm!

    Thank you everyone! :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem láncokkal tetszik jobban, nagyon egyedi és szép ékszer!

    VálaszTörlés
  10. Nekem az első láncos megoldás tetszik!:)

    VálaszTörlés
  11. Lánc, nem kérdés, az mindenképp feldobja. Talán a felső láncrészbe raknék egy pici díszítést, pls. swari-t, de csak keveset, mert a medálon a hangsúly. Viszont baromi jól csillog tőle.

    VálaszTörlés
  12. Mindenképp lánccal!! Nagyon csinos!

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts