Még egy kis gyurma / Some more clay

Nem igazán vagyok profi a témában, de azért megmutatom mivel próbálkoztam gyurmázás terén. Lencséket készítettem de még nem jöttem rá minden titokra, pl. nem sikerül úgy összeállítanom hogy a színek a kész lencsében is egyenletesen jelenjenek meg, valamelyik mindig "rákenődik" a másikra, vagy túl rövid ideig/túl sokáig tekerem, ha valaki elmondaná nekem a tutit, örülnék nagyon :)






Úgy tűnik a meskán mostanában jobb arányban mennek át a szemezgetőim a rostán, felkerült a táskás és a legutóbbi, tüzes-lilás szemezgetőm is.


Engem is beszemezgettek háromszor is, de ezeket már nem teszem ki képpel, azt hiszem elég volt ennyi :) Mindenesetre köszönöm mindenkinek :)

3 megjegyzés:

  1. Jajj, nagyon tetszenek, főleg az első kettő! És szerintem így sokkal jobb,hogy kicsit rákenődnek egymásra a színek! :)Egyébként te hogy tudsz szép, szabályos, egyenletes lencséket gyártani?

    VálaszTörlés
  2. Igazából a szabályosságot elintézi a tekerés, legalábbis eddig mind elég szabályosra sikerült szóval szerintem ezen a téren nem nagyon lehet elrontani.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszenek !!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts