Sorsoltam!

Nos, lezárult első blogos játékom az 50%-os kedvezményért, megtörtént a sorsolás is. Először egy dobókockát akartam használni de mivel öten jelentkeztetek a játékra, a hatoldalú kockával nem biztos hogy értelmes dolog lett volna a sorsolás. Így hát egy Random line picker nevű oldalon sorsoltam, hogy ne legyen már olyan snassz, nem biztos hogy ez sikerült, mindenesetre megvannak a nevek. Nevek, mert gondoltam kisorsolok egy második díjat is, ami egy 31%-os kedvezmény a Meska boltomban (mivel közeleg a 31. születésnapom, te jó ég....), ugyanolyan feltételekkel mint az 1. díj esetében, azaz a nem akciós dolgok közül lehet választani egy ékszert :)  Persze csak ha megfelel a nyertesnek.

Akkor ennyi bevezetés után prezentálnám is a sorsolás eredményét, képekkel is dokumentáltam a folyamatot:


Kinagyítva persze egy kicsit jobban látható a szöveg... :p
A nyertesek tehát:
Az 50%-os kedvezmény nyertese: Susu
A 31%-os kedvezmény nyertese: Sesame


Gratulálok a nyerteseknek és köszönöm mindenkinek aki velem játszott :) Mivel nemsokára születésnapom lesz, meghirdetek majd egy másik játékot is, várlak titeket (és mindenki mást is) ismét játszani :)

Susu és Sesame, jelentkezzetek majd e-mailben vagy a Meskán keresztül, ha sikerült választani, hogy módosíthassam az árat a kedvezményes árra! :)

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek!:-)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Kitettem a blogomra a Tőled kapott díjat, amit ezúton is köszönök mégegyszer! :)

    Ha vann kedved, nézz be hozzám:

    http://fri-hanna.blogspot.com/2010/08/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts