BrightMe táskatartók

Nem olyan régen részt vettem egy pályázaton, amit a BrightMe és a Praktikak.hu oldal közösen hirdetett, táskatartók tervezésére. Ezen a pályázaton az én gyurma kabosonos terveimet választották nyertesnek, így én készíthettem 3 táskatartót, amik mostantól megvásárolhatók a BrightMe webshopban, 3 színben :)




Elég rég jelentkeztem már új ékszerrel a blogon, tudom, ennek több oka is van, egyrészt valahogy nincs mostanság ihletem a gyöngyözéshez (pedig terveim vannak, mégsem tudok leülni igazán), inkább gyurmázok, ennek az eredményét majd megmutatom azért :) Másrészt a lakásban pakolásztam inkább,némi tavaszi nagytakarítással egybekötve végre kialakítottam magamnak egy kis alkotósarkot, eddig ugyanis ott dolgoztam ahol éppen hely akadt, emiatt állandó volt a rendetlenség és ebből már nagyon elegem lett :))

moonsafari beads - egyedi ékszerek

14 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek lettek! :)

  VálaszTörlés
 2. Hú de jól néznek ki!!:)

  VálaszTörlés
 3. Szia Ági! Szerintem ha bárhol, bárkinél meglátom ezeket a táskatartókat, tudni fogom rögtön, hogy te készítetted :) Sőt, ha nem osztottad volna meg velünk ezt a nagyszerű lehetőségedet, akkor is tudtam volna, hogy a te kezeid alól kerülnek/kerültek ki ezek a gyönyörűségek! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok Ági!
  Csodásak a táskatartóid....!!!

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok a gyönyörű táskatartókhoz! Ezek a gyurmák tényleg a védjegyeddé váltak, bárhol bármikor fel lehet ismerni őket!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon ügyi vagy, gyönyörűek a táskatartók és a kabosonjaid is!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm lányok! :)

  VálaszTörlés
 8. Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok neked Ági!!!Csodaszépet alkottál már megint !Na egy kicsit írígy is vagyok, mert olyan szépek ezek a kabosonok, amilyeneket én valszínű soha nem fogok készíteni .

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok!!!Csodaszép látványt nyújtanak ezek a kabosonok!Jól áll nekik a finom fém keret!

  VálaszTörlés
 11. Gratulálok! A kedvencem a zöld! :)

  VálaszTörlés
 12. Fabulous pictures and designs :)
  Greetings,
  -Eva Maria

  VálaszTörlés
 13. Egyik szebb mint a másik :)))

  VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts