BrightMe táskatartók

Nem olyan régen részt vettem egy pályázaton, amit a BrightMe és a Praktikak.hu oldal közösen hirdetett, táskatartók tervezésére. Ezen a pályázaton az én gyurma kabosonos terveimet választották nyertesnek, így én készíthettem 3 táskatartót, amik mostantól megvásárolhatók a BrightMe webshopban, 3 színben :)




Elég rég jelentkeztem már új ékszerrel a blogon, tudom, ennek több oka is van, egyrészt valahogy nincs mostanság ihletem a gyöngyözéshez (pedig terveim vannak, mégsem tudok leülni igazán), inkább gyurmázok, ennek az eredményét majd megmutatom azért :) Másrészt a lakásban pakolásztam inkább,némi tavaszi nagytakarítással egybekötve végre kialakítottam magamnak egy kis alkotósarkot, eddig ugyanis ott dolgoztam ahol éppen hely akadt, emiatt állandó volt a rendetlenség és ebből már nagyon elegem lett :))

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek! :)

    VálaszTörlés
  2. Hú de jól néznek ki!!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Ági! Szerintem ha bárhol, bárkinél meglátom ezeket a táskatartókat, tudni fogom rögtön, hogy te készítetted :) Sőt, ha nem osztottad volna meg velünk ezt a nagyszerű lehetőségedet, akkor is tudtam volna, hogy a te kezeid alól kerülnek/kerültek ki ezek a gyönyörűségek! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok Ági!
    Csodásak a táskatartóid....!!!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a gyönyörű táskatartókhoz! Ezek a gyurmák tényleg a védjegyeddé váltak, bárhol bármikor fel lehet ismerni őket!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ügyi vagy, gyönyörűek a táskatartók és a kabosonjaid is!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm lányok! :)

    VálaszTörlés
  8. Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok neked Ági!!!Csodaszépet alkottál már megint !Na egy kicsit írígy is vagyok, mert olyan szépek ezek a kabosonok, amilyeneket én valszínű soha nem fogok készíteni .

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok!!!Csodaszép látványt nyújtanak ezek a kabosonok!Jól áll nekik a finom fém keret!

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok! A kedvencem a zöld! :)

    VálaszTörlés
  12. Fabulous pictures and designs :)
    Greetings,
    -Eva Maria

    VálaszTörlés
  13. Egyik szebb mint a másik :)))

    VálaszTörlés

Köszönöm hogy hozzászólsz!
Thank you for leaving a comment! :)

Related Posts